1. Spoločný Lov

PRVNÍ SPOLEČNÝ LOV
"Máš své nejlepší šaty?" řekl nevěřícně Jasper.
"Je to důležitý okamžik náš první společný lov a navíc myslela jsem že se ti líbí?" odpověděla ¨rozverně Alice.
"To víš, že líbí , ale to už stejně víš, nemám pravdu?"
Místo odpovědi však Alice vyskočila na větev stromu a následně udělala lehounký skok přes řeku. Jasper se sám pro sebe usmál a vydal se za ní. Zastihl ji však až na mýtině, jak se připravuje ke skoku na velkého losího samce. Usmál se sám pro sebe a se zbožnou úctou a láskou se díval na její ladné a přené kočičí pohyby. Když však zabořila své bílé ostré zuby do losího krku neodolal vůni krve a šel také lovit.
Ulovil velkou losí samici a jen co ji vysál se koukl znovu na Alici, která teď pro změnu sledovala jeho pohyby, které byly nebojácné, přesné a jaksi nepopsatelně vojenské. To se však dalo vysvětlit velmi jednoduše, vzhledem k tomu, že v lidském životě byl důstojníkem, nejmladším důstojníkem, který snad v té době byl. Pak oba naráz zvedli hlavu severo východním směrem. Ucítili masožravce, šelmu medvěda, ve stejnou chvíli se na sebe podívali a usmáli se , oba mysleli na to samé. Závod.
Alice vyrazila jen o půl teřinky dřív než Jasper, tomu se však povedlo rychle ji dohonit a předehnat. Jakmile se mu to povedlo, Alice nezaváhala a skočila mu s hravým vrčením na záda a políbila na krk. Jasper ji oplatil hravé vrčení a opatrně ji ze sebe shodil a ještě rychleji vyrazil za medvědem, ve vteřině u něj byl a sál jeho krev, když skončil, vítězně se na Alici usmál a políbil jí na její tvrdé, hebké rty. Pak ji vzal do náručí a hnal se sní do domu.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára