Životopisi (Alice a Jasper)

Alice Cullen
Celé jméno: Mary Alice Brandon Cullen
Přezdívka: Alice
Věk: je jí 19 let
Barva vlasů: černá
Barva očí: zlatá/černá
Co dělá: studuje Střední školu ve Forks
Její láska: Jasper Cullen
Její stav: upírka
Její nadaní: může vidět budoucnost díky svému výjimečnému nadání. Předtím než se stala upírem, byla zavřená v blázinci kvůli tomuto nadání.
Datum narození: někdy kolem roku 1901
Přeměna na upíra: někdy v 2O. letech 20 století - bylo jí 19.
Původně pochází z: Biloxi, Mississppi
Výška: 147, 5 cm
Její popis: podobná elfovi, velmi hubená, jemné rysy, krátce střižené vlasy rozježené všemi směry. mramorová, studená kůže.
Rodina: manžel Jasper Cullen - adoptivní člen rodiny Cullenů. Otec - Carlisle Cullen a matka - Esme Cullen
Sourozenci: sestra Cynthia (za jejího lidského života), nevlastní sourozenci - Rosalie, Emmett, Jasper a Edward Cullenovi.
Kdo jí přeměnil: pracovník v ústavu pro duševně choré - jméno neznámé.
Osobní historie: Alice byla držena v ústavu pro duševně choré kvůli své schopnosti vidět vize z budoucnosti. Stala se chráněnkou upíra, který pracoval v budově. James- upír lovec, se chopil výzvy ji jednoduše ulovit, protože ji chtěl jiný upír. Jakmile mu (upírovi pracujícímu v blázinci) bylo jasné, že po ni James jde, osvobodil Alici a přeměnil ji předtím, než ji James mohl zabít. James namísto toho zabil toho druhého upíra (pracujícího v blázinci). Alice neměla žádnou vzpomínky na tyto události a odešla, aby našla svou vlastní cestu.V některé ze svých vizí spatřila Jaspera. Pátral po někom a Alice mu poskytla pomoc. Jeden druhého našli někdy v roce 1948 a roku 1950 Alice našla Carlislea pomocí svého nadání. Od té doby se stali členy rodiny Cullenových.Alice a Jasper se úředně vzali, ale na rozdíl od Rosalie a Emmetta, jen jednou.Alice s Bellou Swanovou se stali dobrými přítelkyněmi prostřednictvím Bellina přátelství s Edwardem (Alicinym nevlastním bratrem). V roce 2006, když Cullenovi opustili Forks, je to Alice, kdo se první vrátil informovat Bellu. Alice také jede s Bellou do Itálie zachránit Edwardův život.


Jasper
Celé jméno: Jasper Whitlock Hale
Stav: upír
Datum narození: 1843
Datum přeměny na upíra: 1863 - bylo mu 20.
Původně pochází z: Texasu
Barva vlasů: medová blond
Barva očí: upírská/upíří zlatá/černá
Výška: 190,5 cm
Fyzická popis: svalnatý, ale štíhlý


Charakteristický rys: schopný manipulovat emocemi lidmi okolo něj
Povolání: v současné době "na univerzitě"
Rodinní příslušníci: oženěn za Alici - adoptivní člen rodiny Cullenů
Přezdívky: Jazz
Příčina přeměny: Maria
Koníčky: zaujatý studentským úsilím
Osobní historie: Jasper sloužil jako major v armádě v průběhu Občanské války("sever proti jihu"). Upírská rodina, která ho přeměnila v roce 1863 byla velmi odlišná od Cullenů v jejich dietních návycích - oni se krmili lidmi. Jasper byl deprimovaný nad svým způsobem života a hledal něco lepšího. Jeho hledání ho v roce 1948 zavedlo k Alici, následovně roku 1950 ke Carlieslemu.Jasper zakusil ty nejtěžší časy s životním stylem, který ustanovila rodina Cullenů. Vyhýbal se kontaktům s lidmi, protože ho lákalo víc než ostatní napít se z nich. Chodit do školy je těžký oříšek, ale on to dělá pro Alici. Udělá cokoli pro Alici, protože ona je celý jeho život. I když se chová k ostatním členům rodiny s respektem, není s nimi úzce spjat způsobem, jakým je k Alici.Jasper používá příjmení Hale, protože on a Rosalie vypadají natolik podobně, že se lidé domnívají, že jsou to dvojčata. Upíří mají sklony jít ruku v ruce s čímkoli, v co lidé chtějí uvěřit. Rosalie trvá na používání Hale jako příjmení, a proto ho také Jasper přijal za své

0 komentárov:

Zverejnenie komentára