Životopisi (Renné a Charlie)

Renée Dwyerová

Celé jméno: Renée Higginbotham Dwyerová

Stav: Člověk

Datum narození: 1968

Původně pochází z: Phoenix, Arizona

Barva vlasů: hnědá

Barva očí: hnědá

Fyzický popis: Vypadá jako Bella, ale s krátkými vlasy a mimickými vráskami.

Rodinní příslušníci: Dcera - Isabella Swanová, Manžel - Phil Dwyer, Ex-manžel - Charlie Swan

Osobní historie: Renée a Charlie nebyli nijak dlouho oddáni. Jejich dcera, Bella, se narodila v září roku 1988 a oni se rozvedli v březnu roku 1989. Přestěhovala se do Riverside v Californii, dokud Belle nebylo pět let, a tehdy se přestěhovala do Phoenixu, Arizona, kdy dodnes stále žije.

Okolo roku 2004 ona potkala a zamilovala se do druholigového hráče baseballu, který se jmenoval Paul Dwyer, kterého si později vzala. Bylo pro ně těžké trávit spolu čas, když on byl vždy na cestách a ona musela zůstat doma s Bellou. Bella se rozhodnula, že se přistěhuje za otcem, uvolní Renée, aby mohla cestovat spolu s jejím novomanželem.

Ona je navzdory svému věku popsána spíš jako dítě než jako dospělá. Ona je svobodomyslné povahy a častokrát zapomnětlivá.





Charlie Swan

Celé jméno: Charlie Swan

Stav: Člověk

Datum narození: 1964

Původně pochází z: Forks, Washington

Povolání: Policejní náčelník

Rodinní příslušníci: Dcera - Isabella Swanová, Ex-manželka - Renée Dwyerová

Koníčky: Rybaření

Auto: Policejní auto

Osobní historie: Charlie a Renée nebyli nijak dlouho oddáni. Jejich dcera, Bella, se narodila v září roku 1988 a oni se rozvedli v březnu roku 1989. Ačkoli teď už je rozvedený sedmnáct let, nikdy opravdu nezapomněl na svou ex-manželku.

Když byla malá, Bella jezdila na návštěvu na jeden měsíc v létě. Když jí bylo čtrnáct, zarazila to a vyžadovala prázdniny s jejím otcem někde jinde. Oni obvykle jezdily do Kalifornie. Když se Renée znovu vdala, Bella cítila potřebu poskytnout své matce nějaký čas o samotě s jejím novým manželem a odjela žít s Charliem do Forks. Charlie udělal všechno, co mohl, aby se Bella cítila jako doma, dokonce ji koupil auto.
Charlie je policejní náčelník ve městě Forks.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára